Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A palacsintatészta hozzávalóit csomómentesre kikeverjük, és a palacsintákat kisütjük.
A Besamel készítése:
A margarint egy kis lábasban felolvasztjuk, a liszttel zsemle színűre pirítjuk, majd a tejjel felengedjük és felfőzzük.
Amikor egy kicsit hűl, 1 db tojással és a tejföllel simára keverjük.
A gombát olajon megpároljuk és Besamel 2/3 részébe keverjük.
A palacsintákat megtöltjük, kivajazott tepsibe tesszük, minden palacsinta tetejét lekenjük a Besamel maradékkal, reszelt sajttal megszórjuk és 15 percig a sütőben sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Gazdagíthatjuk a tölteléket főtt, apróra vágott sonkával vagy gépsonkával is.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.02 16:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
palacsintatészta hozzávalóit, palacsintákat kisütjük, liszttel zsemle, tejjel felengedjük, tejföllel simára, gombát olajon, palacsintákat megtöltjük, sütőben sütjük, tölteléket főtt, palacsintatészta, Gazdagíthatjuk, palacsintákat, csomómentesre, felolvasztjuk, palacsintákat, megpároljuk, töltelékhez, palacsinták, felengedjük, gépsonkával, hozzávalóit, palacsinta, kivajazott, kikeverjük, megtöltjük, Hozzávalók, tölteléket, megszórjuk, palacsinta, maradékkal, mártáshoz, készítése, felfőzzük, tejföllel, margarint, liszt, tojás, vagy szódavíz, töltelékhez, gomba, Besamel mártáshoz, liszt, tojás, tejföl, palacsinták tetejére, reszelt sajt,
|
|
|
|
|